Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, rămâne în barca prietenului său Liviu Dragnea, chiar dacă aceasta dă semne că ia apă. După ce săptămâna trecută se arăta convins că ştirile despre o scrisoare a nemulţumiţilor în PSD este "o ştire falsă", miercuri el a declarat BIHOREANULUI că este convins că scrisoarea cu pricina a fost scrisă între timp.

Totuşi, Mang nu este de acord cu reproşurile care i se aduc lui Liviu Dragnea. "Noi nu putem merge înainte fără Liviu Dragnea. Liviu Dragnea nu poate fi demis, că avem un statut. Poate doar să-şi dea demisia, dacă îşi doreşte asta", a declarat Ioan Mang.

Totodată, şeful PSD Bihor a aruncat cu săgeţi spre fostul prefect Claudiu Pop, care anterior a declarat BIHOREANULUI că 90% din primarii din Bihor îşi doresc o schimbare în partid.

"Pop este într-o totală eroare. Mang a discutat cu primarii. Ieri (n.r. marţi) am avut o întâlnire doar cu primarii şi primarii din Bihor, 100% consideră că trebuie să rămânem în aceeaşi formulă, să mergem înainte, să finalizăm ce am promis în programul de guvernare. Să facem politica PNL nu vrea nimeni", a declarat Mang.

Într-un mesaj din 14 septembrie, şeful PSD Bihor susţinea: "Referitor la minciunile care au apărut recent în spațiul public privind Partidul Social Democrat, doresc să-i asigur pe toți membrii PSD Bihor, pe toți simpatizanții și pe toți votanții noștri, pe toți cei care au încredere în măsurile bune adoptate de noi – pentru că le văd și le simt în viețile lor, că în PSD nu este dezbinare, nu sunt tabere și nu există nicio scrisoare a președinților de organizații județene prin care s-ar solicita demisia președintelui Liviu Dragnea".

Liderii PSD se vor reuni vineri, la Bucureşti, la un Consiliul Executiv Naţional, pentru a decide cum reacţionează faţă de scrisoarea publicată miercuri de Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu, în care Liviu Dragnea este criticat pentru modul în care conduce partidul.