Că memoria politicienilor este foarte scurtă se ştie: uită fulgerător promisiunile făcute în campaniile electorale. În categoria politicienilor suferinzi de amnezie intră şi şeful PSD Bihor, Ioan Mang, căruia joia trecută BIHOREANUL i-a semnalat că în comuna Popeşti Drumul Judeţean 191B, abia acoperit astă-vară cu un covor asfaltic nou, dar de mântuială, este deja distrus şi plin de crăpături.

Cu pozele în faţă, omul nu şi-a mai recunoscut "realizarea". Mang, care toată vara s-a lăudat cu covoarele asfaltice puse pe DJ-uri, a pretins că în poze ar fi alt drum, chit că în imagini se vedea clar marcajul rutier abia făcut.

Bihorel are însă şi dovada că Mang a minţit cu sfruntare: pe 17 iulie, pe propria pagină de Facebook, PSD-istul s-a fălit că CJ Bihor a asfaltat şoseaua în satul Budoi şi spre Derna, pozându-se pe acest drum, adică exact pe tronsonul pe care acum se dezvoltă crăpăturile!

Bihorel îi recomandă lui Mang ca, pe viitor, înainte să lanseze un fake news, să-şi verifice propriul "jurnal" de pe Facebook. Că minciuna are picioare scurte şi în online...