Liceul cu Program Sportiv Bihorul şi Direcţia pentru Sport a Judeţului organizează în weekend prima ediţie a Cupei LPS Bihorul la fotbal în sală. În competiţie s-au înscris 27 de echipe din tot judeţul, dar şi una din Debrecen.

„Meciurile se vor desfăşura pe trei categorii de vârstă. Vor participa copiii de la Luceafărul, Liberty Salonta, LPS Bihorul, dar şi alte echipe", a declarat luni, într-o conferinţă de presă, profesorul Petru Stoia de la Liceul cu Program Sportiv.

Echipele participante sunt formate din copii născuţi în 1999, 2000 şi 2001. Meciurile se vor desfăşura vineri, sâmbătă şi duminică, în sala Liceului cu Program Sportiv. La sfârşitul fiecărei zile vor fi desemnate echipele câştigătoare ale uneia dintre categoriile de vârstă. Echipele câştigătoare, dar şi forbaliştii care s-au evidenţiat în timpul partidelor, vor primi din partea organizatorilor diplome şi medalii.

În aceeaşi conferinţă a fost anunţat programul etapei de baschet şi handbal în Cupa Liceelor. Astfel, luni se vor desfăşura jocurile liceenilor la handbal, pe terenul Colegiului Economic Partenie Cosma, meciurile fetelor fiind programate pentru joi, pe terenul Colegiului Tehnic Transilvania.

La baschet, şase echipe de fete ale liceelor vor juca marţi pe terenul Colegiului Naţional Mihai Eminescu, iar băieţii au meciuri programate pentru miercuri, pe terenul Colegiului Tehnic Traian Vuia.