Peste 600 de familii au sărbătorit vineri, 18 octombrie 2013, bucuria de a locui în cel mai mare ansamblu rezidenţial din Oradea.

Copiii au avut parte de nenumărate surprize dulci, s-au întrecut în sculptat dovleci după ce au trecut pe la atelierul de pictură pe faţă, s-au dat pe toboganul gonflabil şi au dansat hip-hop alături de trupa Switch Crew.

Mai mult, dezvoltatorul a făcut cinste locatarilor cu dovleac la cuptor, mititei, ceai şi vin fiert. Spectacolul oferit de Carmen Stoica Band a animat atmosfera de sărbătoare care a culminat cu o tombolă, unde s-au câştigat 38 de umbrele, 8 torturi şi 3 locuri de parcare cu chiria platită pe 8 luni fiecare.

În urmă cu 8 ani, Cartierul Prima şi-a propus să ofere orădenilor un cămin modern, în care armonia, siguranţa, bunul gust şi multiplele facilităţi să asigure un stil de viaţă ridicat la cele mai înalte standarde.

Pentru că au fost ascultate dorinţele şi mai ales nevoile viitorilor locatari, astăzi Cartierul Prima numără 17 blocuri noi, construite cu tehnologii moderne care respectă standardele europene.

Iar pentru a acoperi toate gusturile şi nevoile chiar şi a celor mai pretenţioşi orădeni, în Cartierul Prima proiectele sunt diferite şi oferă o mulţime de variante pentru căminul optim. Şi povestea nu se opreşte aici...

Cartierul Prima oferă apartamente livrate la cheie, proaspăt finisate cu materiale de calitate la preţuri promoţionale de achiziţie, prin modalităţi flexibile de plată, în cel mai scurt timp. Apartamentele sunt disponibile atât în zona Nufărul cât şi în Rgerius. În plus, proiectul de dezvoltare continuă cu amenajarea de parcări şi spaţii noi de joacă şi recreere.

Cele peste 600 de familii mulţumite stau mărturie că în ultimii 8 ani, Cartierul Prima a ascultat şi a înţeles aşteptările orădenilor, astfel că oferă astăzi paradoxul perfect: confortul unui cămin liniştit, elegant, relaxant, ferit de zgomotele agitaţiei urbane şi totuşi la doar 5 minute de cele mai importante facilităţi ale oraşului. Altfel spus, Cartierul Prima reprezintă astăzi punctul de referinţă pe piaţa imobiliară orădeană.

(Advertorial)