Miliardarul James Packer, iubitul cântăreţei Mariah Carey, a părăsit-o pe artistă după aproape un an de la logodna cuplului, din cauza "cheltuielilor extravagante" ale acesteia şi a faptului că interpreta americană a acceptat să apară într-un reality-show dedicat ei, "Mariah’s World".

Presa din Australia scrie că Mariah Carey a păstrat inelul de logodnă, cu un diamant în valoare de 10 milioane de dolari.

Prietenii cuplului au dezvăluit jurnaliştilor că stilul cheltuitor al cântăreţei l-a îngrijorat pe miliardar: "James este foarte generos, însă Mariah duce cheltuielile la un cu totul alt nivel".

Totodată, susţin aceştia, Mariah nu se înţelegea cu familia miliardarului, ceea ce a creat tensiune între cei doi logodnici.

Relaţia cântăreţei cu magnatul australian a intrat în atenţia presei internaţionale în iunie 2015, când cei doi au fost văzuţi pentru prima dată în public, cu ocazia unei croaziere pe un iaht privat, în Marea Mediterană.

Mariah Carey şi James Packer au fost căsătoriţi fiecare de două ori. Mariah Carey a fost căsătorită cu producătorul muzical Tommy Mottola, în perioada 1993 - 1997, şi cu rapperul Nick Cannon, în perioada 2008 - 2015.