Unul dintre cei mai râvniţi fotbalişti de la echipa naţională, Ciprian Marica este din nou liber. Atacantul nu mai formează un cuplu cu Ilinca Vandici de aproximativ o lună, iar cotidianul Cancan scrie că internaţionalul român a fost cel care a pus capăt relaţiei.

Imediat cum s-a transferat la Schalke, Marica a chemat-o pe Ilinca în Germania, unde au petrecut împreună câteva zile. Filmările au obligat-o pe Ilinca să revină la Bucureşti, însă i-a promis iubitului ei că va reveni la Gelsenkirchen imediat ce timpul îi va permite.

Blonda nu s-a ţinut însă de cuvânt şi i-a transmis fotbalistului că are un program încărcat de filmări, pentru un rol într-o telenovelă, fapt care o împiedică să revină în Germania. Marica a luat foc, i-a explicat Ilincăi că se simte singur printre străini, că are nevoie de suportul ei pentru a se acomoda la Schalke şi i-a propus să se mute definitiv la Gelsenkirchen.

Orădeanca i-a replicat că nu poate să renunţe la carieră, că-l va vizita când timpul îi va permite, fapt care l-a determinat pe fotbalist să pună capăt relaţiei ce dura de mai bine de doi ani.

De-a lungul timpului, idila dintre Marica şi Vandici a fost presărată cu multe certuri şi împăcări, fotbalistul fiind acuzat în repetate rânduri de infidelitate.