Dupa ce si-a strigat fericirea pe la diverse emisiuni de specialitate, dand asigurari ca relatia ei cu Ciprian Marica merge ca in Paradis, Ilinca Vandici este din nou singura, scrie Cancan.

Desi cei doi au decis sa fie discreti si sa nu faca publica ruptura, se pare ca intre fotbalist si vedeta Antenei 1 nu a mai ramas decat o simpla relatie amicala.

Cel care a hotarat sa puna capat povestii de iubire a fost atacantul lui Vfb Stuttgart si se pare ca decizia lui Ciprian a fost legata de ultimul proiect profesional al Ilincai, care a acceptat un rol in telenovela "Narcisa Salbatica".

Scenariul filmului in care Ilinca a fost distribuita in rolul unei procuroare a ajuns si la urechile fotbalistului, care, potrivit tabloidului, nu ar fi fost deloc impacat cu gandul ca iubita lui urma sa joace la un moment dat si o scena mai fierbinte, un sarut cu un partener de platou.

Astfel, rolul episodic al Ilincai s-a consumat, la fel ca si relatia acesteia cu Marica, cei doi hotarand sa isi vada fiecare de cariera lui.