Potrivit unui document al FBI, redactat în 1965 şi prezentat de publicaţia online heraldsun.com.au, o femeie din New York susţinea că se află în posesia "unei informaţii importante despre orgiile" la care participau fraţii John Fitzgerald, Bob şi Edward Kennedy, Marilyn Monroe, Frank Sinatra şi Sammy Davis Jr.

Deşi sursa informaţiilor nu este indicată în mod clar în raport, acesta susţine că Jacqueline Hammond, fosta soţie a ambasadorului american în Spania era la curent cu organizarea acestor orgii la hotelul de lux Carlyle din Upper East Side, scrie şi site-ul thesmokinggun.com.

Publicarea acestor documente era aşteptată cu mare nerăbdare de istorici şi de cercetătorii interesaţi de vieţile membrilor familiei Kennedy, consideraţi cei mai puternici politicieni americani.

Organizaţiile media au cerut să intre în posesia acestor documente invocând legea privind libertatea informaţiei (Freedom of Information Act). Documentele conţin şi o listă cu numeroasele ameninţări cu moartea primite de Edward Kennedy în timpul campaniei prezidenţiale din 1980, dar şi în anii care au urmat asasinării fraţilor săi mai mari, John F. Kennedy şi Robert F. Kennedy.

Edward Kennedy, care a fost senator american aproape o jumătate de secol, a decedat în august 2009.