Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Oradea a anunţat joi că noul conducător al instituţiei este comisarul-şef Marin Bondar, până acum adjunct al şefului ITPF Oradea.

Orădeanul Marin Bondar ocupă astfel locul lăsat liber de chestorul şef Dan Fătuloiu, care a cerut să fie pensionat în luna noiembrie a anului trecut.

În urma unui examen, Bondar a fost numit pe 30 decembrie, printr-un ordin al Ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe.

Acesta a ocupat de-a lungul timpului mai multe funcţii în cadrul ITPF Oradea, fiind, între 2005 şi 2012, şef adjunct al Sectorului Poliţiei de Frontieră Borş, iar din 2012 a fost adjunctul şefului Inspectoratului, fiind chiar împuternicit la conducerea ITPF în perioada iunie 2012-ianuarie 2013.

Marin Bondar şi-a început activitatea în Poliţia de Frontieră în ianuarie 1999, după ce o perioadă a fost ofiţer operativ în Biroul Poliţiei Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Citiţi pe aceeaşi temă şi: Şeful Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea Dan Fătuloiu s-a cerut la pensie