Accidentul s-a produs miercuri, în jurul orei 12.10, maşina condusă de Marius Moga lovind în spate un alt autoturism.

"În urma impactului, Marius Moga nu a fost rănit, însă persoana din autoturismul pe care acesta l-a lovit este uşor rănită, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului", a declarat Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Potrivit acestuia, din primele declaraţii ale artistului, Moga conducea cu viteză încercând să scape de paparazzi de la două tabloide.

Contactat de Mediafax, Moga a declarat că accidentul a fost unul minor. "În principiu, nu mă aşteptam să se întâmple asta azi, pentru că e o zi importantă pentru noi, trupa Morandi, pentru că urmează să filmăm un videoclip. Eu mă îndreptam către pădurea Snagov. Se făcuse roşu la semafor şi, fiind în coloană, nu am mai apucat să frânez. M-am dat jos să văd dacă e toată lumea în regulă în maşina cealaltă. Apoi am sunat la 112 ca să trecem prin tot ce trebuie", a declarat Moga.

Totodată, muzicianul a precizat că şoferul celeilalte maşini implicate în accident era "puţin ameţit" din cauza impactului, dar că nu este vorba de ceva grav. "Am făcut schimb de numere de telefon. O să îl sun să văd dacă e bine", a mai spus Moga.

El se deplasa spre pădurea Snagov, unde urmează să filmeze un videoclip pentru piesa "Rock the World".