Interpretul şi compozitorul Marius Moga s-a căsătorit în secret, weekendul trecut, la ceremonie fiind invitaţi doar apropiaţii şi familiile celor doi. Relaţia dintre Moga şi Bianca Lăpuşe a mers "pe repede înainte", tânăra fiind însărcinată în 8 luni şi aşteptând o fetiţă.

Potrivit libertatea.ro, cei doi s-au cununat civil şi au celebrat evenimententul în curtea casei lui Moga din Alba Iulia, acolo unde familiile lor s-au ocupat de tot ce ţine de o petrecere pe cinste. 

Marele eveniment a fost anunţat, pe Facebook, de Andra, care a postat o poză cu mirii şi cu soţul ei, Cătălin Măruţă, exprimându-şi totodată regretul că ea nu a putut participa. 

"Dragilor, voi stiti cat de mult insemnati pentru mine si cat va pretuiesc si va iubesc! Nu am putut sa fiu prezenta alături de voi la cununie din motive cunoscute, dar toate gândurile mele frumoase au fost cu voi tot timpul! Vă iubesc si abia astept să îi scoatem pe cei mici în parc împreună", a scris artista.

La eveniment, mireasa a purtat o rochie deschisă la culoare la care a asortat o coroniţă cu flori, iar Marius s-a îmbrăcat simplu, în cămaşă albă şi jeanşi deschişi.