FC Bihor are un jucător convocat la lotul naţional de seniori al României, pentru stagiul programat în Turcia, la Belek, la sfârşitul acestei luni şi începutul lunii viitoare.

Astfel, pe adresa clubului orădean a sosit miercuri prin fax înştiinţarea din partea Federaţiei Române de Fotbal cum că atacantul "roş-albastru" Adrian Mărkuş a fost convocat de selecţionerul Victor Piţurcă pentru acţiunea lotului naţional al României care va participa în perioada 21 ianuarie - 2 februarie în Turcia, la Belek, la un stagiu de pregătire centralizată.

Mărkuş, care a revenit după accidentarea din turul campionatului, când a suferit o fractură de claviculă, se va prezenta la reunirea lotului naţional pe data de 20 ianuarie, ora 20, la Centrul de Fotbal de la Mogoşoaia.

Astfel, echipa de fotbal fanion a judeţului are din nou un jucător convocat la prima reprezentativă a ţării după o pauză îndelungată, de la începutul anilor 80, când Ioan Zare a mai fost chemat să apere culorile echipei naţionale de seniori.

De asemenea, pe adresa clubului orădean a sosit miercuri o telegramă de convocare şi pentru jucătorul Andrei Florean, chemat la lotul naţional de tineret, care va participa la un stagiu centralizat de pregătire tot în Turcia, dar la Antalya, în perioada 21 ianuarie - 2 februarie.

O parte dintre jucătorii care se vor pregăti în Antalya vor fi selecţionaţi de antrenorul Emil Săndoi şi pentru stagiul din Dubai, din perioada 19-22 februarie, când echipa U21 a României va întâlni într-un joc amical selecţionata similară a Egiptului.