Clubul CSM Oradea nu a reuşit să ajungă la o înţelegere cu baschetbalistul american Martin Zeno pentru sezonul competiţional 2018-2019, deşi acesta a fost primul jucător ofertat. În locul lui, a revenit la Oradea Sean Barnette.

"În construcţia actuală a echipei Martin Zeno nu va mai continua alături de noi. Am avut o perioadă de negocieri şi cu el, care s-au întins pe o perioadă mai lungă de timp, şi astfel am luat în considerare şi varianta Barnette care, în momentul de faţă, mi se pare una foarte bună", a declarat Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea, la Digi 24 Oradea.

Se pare că cele două părţi nu s-au înţeles în ceea ce priveşte salariul pe care Zeno urma să-l primească.

"După doi ani şi jumătate petrecuţi la Oradea, o perioadă extrem de frumoasă, încununată cu două medalii de aur, Martin Zeno părăseşte echipa noastră. Îi mulţumim pentru fiecare reuşită care ne-a făcut să exultăm de bucurie, pentru cele 42 de puncte istorice din Champions League şi pentru că a fost una din cele mai frumoase părţi a celor mai frumoşi ani ai baschetului orădean!", au transmis reprezentanţii CSM pe pagina de Facebook.

Mai mulţi suporteri orădeni au comentat pe Facebook arătându-şi dezamăgirea.

Merită spus că, odată cu parafarea contractului cu Sean Barnette, lista jucătorilor străini care vor juca în sezonul următor la Oradea a fost închisă. Clubul va mai aduce, în schimb, jucători români în lot. Reunirea echipei este programată pe 10 august.