Pe 4 martie, bihorenii sunt chemaţi, în sala Filarmonicii, la un concert caritabil, menit să strângă fonduri pentru o tânără de 25 de ani, Ana Maria, care are o tumoare pe creier.

"Am nevoie de un împrumut pentru viaţă! Dobânda pe care o voi plăti va fi măsurată în răsărituri şi-n zâmbete, iar răsplata dumneavoastră vor fi anii pe care mi-i dăruiţi cu atâta generozitate. Îmi iubesc viaţa, vreau sa trăiesc şi să lupt pentru şansa mea", a transmis Ana Maria, conform unui comunicat al organizatorilor.

Concertul, organizat de Asociaţia Kiwanis şi de Communications media, în parteneriat cu Facultatea de Arte a Universităţii din Oradea, Filarmonica de Stat Oradea şi Organizaţia Femeilor Social Democrate, se va desfăşura marţi, 4 martie, de la ora 18, iar preţul unui bilet este 50 de lei.

Pe lângă faptul că vor face o faptă bună, orădenii vor putea asculta muzică de calitate alături de Cvartetul Varadinum (Costin Eva - vioară I, Olah Boglarka - vioară II, Thurzo Sandor-Jozsef - violă şi Marcu Agneta - violoncel), Bede Robert şi Bede Laszlo - tenori, Jambor Elisabeta - pian, Ionica Lianu Popa - voce, Ilinca Lianu şi Ricardo Lopes - dans, Oana Lianu - nai.

Cu aceeaşi ocazie, profesori şi studenţi ai Facultăţii de Arte, Departamentul Arte Vizuale, vor expune spre vânzare lucrări inspirate de tradiţia şi semnificaţia mărţişorului, simbol al regenerării şi al triumfului vieţii. Toţi s-au mobilizat exemplar pentru a vă aduce împreună în număr cât mai mare, într-un gest de solidaritate nobilă şi generoasă.

Biletele se pot achiziţiona de la sediul Communications Media, Str. Libertăţii, nr. 50, Oradea.

"Intrarea este de doar 50 de lei. Puţin, dar multiplicat poate fi o sumă consistentă care ar putea contribui la salvarea unei vieţi. Fiţi alături de noi în număr cât mai mare! Să arătăm că ne pasă!", este îndemnul organizatorilor.

Cei care vor să întindă o mână de ajutor tinerei o pot face donând orice sumă de bani în contul Crăciun Ana Maria, deschis la OTP BANK Lotus, Oradea. Pentru EURO: RO55OTPV220000818184EU01, iar pentru lei: RO98OTPV220000818184RO01.