Regretata Prinţesă a Inimilor a fost dur atacată de un membru al familiei regale, într-un nou interviu despre viaţa acesteia apărut exact în preajma premierei filmului biografic despre viaţa lui Lady Di.

Potrivit OK Magazine, Lady Pamela Hicks, verişoara Prinţului Philip, care a participat şi la nunta Reginei Elizabeth, a descris-o pe fosta soţie a Prinţului Charles în cuvinte foarte urâte, referitor la cum era ea când era în viaţă şi cum se purta cu el.

"Diana era teribil de duşmănoasă, foarte rea cu el - şi, Dumnezeule, el e un bărbat care are nevoie de atenţie şi încurajare. Căsnicia l-a distrus de tot. Era ca o fantomă. Acum a înflorit din nou", a declarat Lady Pamela într-un interviu pentru Vanity Fair.

Şi deşi mama prinţilor William şi Harry spunea adeseori că presiunea de-a face parte din famlia artiocrată era o povară şi se chinuia să reziste, ca tânără, membra familiei regale contestă vehement acele declaraţii ale Dianei.

"Ea i-a făcut pe toţi să creadă că a fost aruncată în cuşca leilor. Ce prostie! Regina i-a dat asistenta personală preferată... să o ajute. Dar ea n-a vrut să audă nimic. În loc de asta, tot ce voia era să asculte muzică şi să meargă în cluburi sau la vreun concert live".