Un om de afaceri constănţean a depus plângere la Parchet reclamându-i pe mascaţii Jandarmeriei. Bărbatul a arătat că în timpul celor 68 de percheziţii de ieri dimineaţă, vila sa a fost confundată cu cea a unui infractor şi jandarmii i-au spart uşa.

"Au venit la şase dimineaţa şi au rupt uşa metalică. Este o uşă de firmă. Când au apărut cei de la firma de pază, pentru că s-a declanşat alarma, nici măcar nu au avut bunul simţ să îşi ceară scuze sau să spună că vor achita pagubele. Au spus agenţilor de pază că a fost o greşeală, că e ok şi s-au urcat în maşini şi au plecat", a declarat Mariana Vasiliev, reprezentata păgubitului.

Potrivit Ziua de Constanţa, martorul spune că a văzut că pe procesul-verbal era trecută o altă adresă, respectiv Eroilor. Ei au fost pe Mihai Eminescu. De remarcat că respectiva descindere ar fi fost efectuată de Brigada Specială a Jandarmeriei Române, care a acordat sprijin procurorilor DIICOT

Nu este prima oară când poliţiştii se înşeală. În luna noiembrie aceştia au intrat în locuinţa unui om de afaceri din comuna ilfoveană Ghermăneşti. Bilanţul acţiunii: o poartă dărâmată, geamuri sparte şi un tânăr şocat, apoi scuze. Poliţiştii greşiseră adresa. Ei îl căutau de fapt pe Nuţu Balint, fiul lui Nuţu Cămătaru.