Coincidenţă stranie în jurul teribilului accident petrecut joi, în Săcădat. Audi-ul care a provocat accidentul după o depăşire neregulamentară, iar toţi ocupanţii lui au murit, a mai fost implicat într-un alt accident spectaculos în luna februarie a acestui an.

Atunci, doi tineri au plonjat în Mureş, la Arad, din teribilism. Potrivit presei centrale, cei doi circulau cu autoturismul pe aleea pietonală de pe malul Mureşului, închisă circulaţiei, când maşina a derapat din cauza zăpezii şi s-a îndreptat spre râu.

Tinerii, în vârstă de aproximativ 20 de ani, despre care presa scrie că sunt din Arad, au scăpat cu viaţă doar pentru că maşina s-a înfipt în gheaţa groasă de la mal, astfel că pasagerii au reuşit să dechidă portierele şi să iasă nevătămaţi.

Se pare că şoferul Audi-ului făcuse un pariu cu un alt tânăr, căruia a vrut să-i demonstreze că are curajul să circule cu maşina pe acea zonă pietonală de pe malul Mureşului. Presa scria la acea vreme că reparaţiile maşinii urmau să îl coste pe proprietar cam 700 de euro.

Adjunctul Poliţiei Bihor, comisarul-şef Eugen Boc a confirmat pentru BIHOREANUL că este vorba de aceeaşi maşină, însă nu şi de aceleaşi persoane, căci autoturismul a fost vândut de tânărul care a intrat cu el în Mureş.

Accidentul petrecut pe 14 iunie, pe drumul european 60, între fosta fabrică Coca-Cola şi drumul care duce la Ineu de Criş, a implicat acelaşi Audi înmatriculat în Bulgaria, care s-a ciocnit cu un Volkswagen şi o motocicletă.

Aflat la volanul Audi-ului, un tânăr în vârstă de 20 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu o motocicletă care se deplasa regulamentar din sensul opus. În urma impactului, maşina s-a răsturnat în şanţ. Vrând să evite impactul, un Volkswagen aflat în spatele motocicletei a ajuns şi el în şanţ, izbind prima maşină. Şoferul Audi-ului şi cei doi pasageri ai săi au murit pe loc. Alte trei persoane rănite în accident sunt în afara oricărui pericol.

Citeşte mai multe în articolul: Trei morţi şi trei răniţi într-un accident pe E60, lângă Săcădat