Maşina unei firme de curierat a fost cuprinsă de flăcări, vineri la prânz, pe DN 79, în sensul giratoriu din dreptul Dedeman.

Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, incidentul s-a produs în jurul orei 12. Iniţial, şoferul maşinii a sunat la numărul de urgenţe 112 raportând că există scurgeri de combustibil. "Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, pompierii militari au constatat că incendiul se manifesta generalizat, la tot autovehiculul", a precizat Camelia Roşca.

Din câte se pare, şoferul a simţit miros de combustibil şi a oprit autoutilitara. Când a vrut să intre în maşină, a observat că iese fum, şi a încercat să salveze coletele pe care urma să le livreze.

"Din fericire, acesta nu a suferit răni şi a refuzat transportul la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU.

La faţa locului a intervenit un echipaj cu apă şi spumă din cadrul Detaţamentului 1 Oradea şi un echipaj de paramedici din Detaşamentul 2.

"Incendiul a fost stins în aproximativ 5 minute. Cauza probabilă o reprezintă un scurt circuit electric", a mai precizat Camelia Roşca.