Flăcările au cuprins marți după amiază un autoturism aflat în mers pe Calea Armatei din Oradea. O imagine surprinsă de o martoră arată cum flăcările se manifestau violent, iar fumul negru emanat a invadat zona. 

Incendiul a izbucnit după ora 14, iar pompierii au fost alertați printr-un apel la 112 și s-au deplasat la fața locului pentru a stinge focul.

Intervenția pompierilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana este în desfășurare la ora publicării acestei știri.

Primele informații arată că nu sunt răniți în urma acestui incident.

(sursa foto: grupul INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA, Facebook)

UPDATE: 90% din mașină a ars

Purtătorul de cuvânt al ISU Crișana, lt. col. Camelia Roșca, a confirmat că „nu au existat persoane rănite, șoferul autoevacuându-se la timp din autoturismul cuprins de flăcări”.


foto: ISU Crișana

Mașina, însă, a suferit daună totală.

„Incendiul a afectat aproximativ 90% din autovehicul. Cauza probabilă de producere a evenimentului este în curs de cercetare”, a mai precizat Camelia Roșca.

Deși inițial informațiile internauților au arătat că incendiul s-a produs pe strada Universității, de fapt, acesta s-a produs pe Calea Armatei Române.

La fața locului au intervenit un echipaj de stingere din cadrul  Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă.

„Incendiul, care la sosirea forțelor de intervenție se manifesta violent la întreaga mașină, a fost localizat și lichidat în aproximativ cinci minute”, a mai precizat Camelia Roșca.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!