Știai că în cazul unui accident service-ul unde îţi va fi reparată maşina este alegerea ta? Adresează-te cu încredere service-ului D&C pentru a păstra un nivel ridicat al calităţii şi siguranţei maşinii tale! În caz de accident, solicită asigurătorului tău să facă la fel.

Service-ul D&C Orada deţine documentaţie, agreare RAR şi are încheiate parteneriate cu asigurătorii importanţi de pe piaţă pentru a repara toate mărcile de autovehicule.

Apelând la serviciile noastre beneficiezi de:

- piese auto noi şi originale pentru toate modelele, de specialişti pregătiţi şi documentaţie de reparaţii auto la zi;

- scule speciale recomandate de producător;

- menţinerea garanţiei producătorului la perforarea caroseriei;

- termen redus de programare;

- asigurarea calităţii lucrărilor auto;

În plus, service-ul D&C Oradea realizează polișări profesionale exterioare, polișări faruri și lucrări de tinichigerie-vopsitorie.

Folosirea deformării la rece, utilizând robotul de redresat caroserii, permite îndreptarea elementelor de caroserie fără demontarea anumitor elemente.

Standul de preparare a vopselelor pe bază de apă este computerizat, asigurându-se astfel obținerea culorii inițiale a autoturismelor. Utilizarea aparatelor de sudură cu argon si aluminiu protejează caroseria (încălzește doar pe suprafețe mici). Service-ul foloseşte două cabine de vopsit autoutilitare până în 3.500 kg.

Pentru detalii și informații suplimentare apelează 0259 47 88 47 sau vino direct la sediul D&C Oradea, Calea Clujului, numărul 289!

De asemenea, te poți programa și online, cu un click aici: https://bit.ly/3iEakKc.

(advertorial)