Asociaţia S.O.S. Autism Bihor împreună cu trei antrenori de Zumba, între care unul din Filipine, organizează o oră de zumba în scop caritabil, sâmbătă, de la ora 17, la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Masterclass-ul denumit "Manifest pentru autism" are drept scop strângerea de donaţii pentru terapiile costisitoare ale copiilor cu autism din judeţul Bihor, sprijiniţi de Asociaţia S.O.S. Autism.

„Această clasă caritabilă are rolul de a sensibiliza publicul larg la dificultăţile întâmpinate de persoanele care suferă de tulburări din spectrul autist şi familiile acestora. Ne dorim ca oamenii să înţeleagă ce este autismul, dar şi să-i accepte pe cei care suferă de această condiţie şi să le dea o şansă să se integreze în comunitate", se arată în comunicatul S.O.S. Autism. 

Ora de zumba va fi ținută de antrenorii Maxx Ionuţ şi Eduard Varga din Oradea, alături de Mark Kramer Pastrana, instructor de zumba din Filipine.

Donaţia minimă de intrare la evenimentul caritabil este 125 de lei pe persoană.

Cei care doresc să susţină organizaţia o pot face și donând orice sumă în contul asociaţiei: RO55RNCB 0032073280020001 sau pe Revolut la numărul de telefon: +40744559154.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!