Matematica îţi dă bătăi de cap sau, dimpotrivă, te provoacă tot timpul şi simţi nevoia să aprofundezi?

De-o fi una, de-o fi alta, ERA Park Oradea îi invită pe cei mici şi pe cei mari deopotrivă la MateMagica (scris, sugestiv, M4T3M4G1C4), un spectacol interactiv şi educativ, în care Matematica se îmbină cu... Magia.

Este vorba despre un one man show, în care arta se îmbină cu ştiinţa la o manieră interactivă, captivantă, accesibilă şi atractivă, dovedind că matematica nu e doar o materie greoaie, ci are partea ei de distracţie!

Potrivit iniţiatorului acestui proiect, actorul orădean Şerban Borda, pe lângă personajele principale - Matematica şi Magia din matematică -, publicul va participa activ la acest spectacol din care nu lipsesc nici suspansul şi nici hazul.

Show-ul se va desfăşura duminica, 20 februarie, de la ora 11, în sala de evenimente a centrului comercial din Calea Aradului nr. 62, iar intrarea este liberă pentru toată lumea.

Atenţie, însă, accesul în sală va fi permis în limita a 120 de persoane, cu respectarea strictă a regulilor de protecţie împotriva Covid-19.

Pe lângă păstrarea distanţei de siguranţă şi purtarea corectă a măştii de protecţie (sunt excluse măştile textile), accesul în orice zonă a ERA Park se face pe baza certificatului verde, care să ateste vaccinarea, trecerea prin boală sau testarea negativă PCR sau antigen la Covid, conform restricţiilor impuse de Guvern. Copiii cu vârsta sub 12 ani nu trebuie să prezinte acest certificat.

„Haideţi, aşadar, să învăţăm şi să ne distrăm împreună!”, au transmis reprezentanții ERA Park.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!