Luptele interne din PSD Bihor sunt tot mai dure, chiar dacă nici acum nu se știe când vor avea loc alegerile pentru o nouă conducere a organizației municipale și a celei județene, dar unul dintre posibilii candidați a fost scos în decor, preventiv.

Adrian Madar, consilier local de Oradea, susținut de primarul din Sânmartin, Cristian Laza, pentru funcția de președinte al PSD Bihor, a fost „revocat” de la conducerea organizației de cartier Nufărul-Cantemir, pe care o coordona din vara anului 2020, într-o ședință a Biroului Permanent Local Oradea desfășurată la finele lunii trecute, pe 30 septembrie.

Destituirea a fost de două ori jenantă, arătând caracterul celor care au votat-o.

Măsura a fost propusă de actualul șef al PSD Oradea, senatorul Florian Bodog, sub pretextul că Madar n-a făcut mai nimic pentru organizația de cartier, deși despre Bodog însuși nu se știe deloc ce a făcut vreodată pentru PSD Oradea, organizație la vârful căreia a fost numit de două ori, dar niciodată ales prin voturile colegilor.

Mai mult, mazilirea s-a făcut în lipsa „inculpatului”, așadar fără ca Madar să fi avut posibilitatea să se apere. Că așa-i în PSD, democrație de contumacie, de sus în jos...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!