Un meci de Liga a IV-a s-a lăsat, sâmbătă, cu scandal. După ce a primit cartonaşul roşu, portarul echipei CS Oşorhei, Sergiu Nicoară, a fost îmbrâncit şi pus la pământ de suporterii echipei SC Săcueni, în drum spre vestiar. Mai mult, Christopher Szasz, jucător al echipei din Săcueni, ar fi părăsit terenul şi l-ar fi lovit pe Nicoară în timp ce se afla la pământ.

Scandalul a fost relatat de site-ul bihorpenet.ro. Portalul de ştiri sportive scrie că în drum spre vestiar a început un schimb de replici între suporterii echipei din Săcueni şi portarul de la Oşorhei, Sergiu Nicoară, urmat chiar de îmbrânceli.

"Câteva împingeri, până când Nicoară a căzut la pământ unde avea să fie lovit chiar de jucătorul gazdelor, Szasz Christopher. Acesta se pare că a părăsit terenul de joc pentru a-i aplica o corecţie lui Nicoară. După calmarea spiritelor, arbitrul partidei, unul de primă ligă, Florin Marcu, a reluat jocul cu un cartonaş roşu pentru Szazs, culmea, fost jucător al lui CS Oşorhei, în Liga 3!", notează bihorpenet.ro.

Oficialii de la CS Oşorhei susţin că nu a existat niciun om de ordine la acel meci. 

Potrivit aceleiaşi surse, la meci a fost chemat, în urma incidentului, un echipaj de Poliţie, fiind începute cercetări în această speţă.

"Nu m-am apucat de fotbal să fiu bătut. M-a eliminat arbitrul, nu am comentat nimic la adresa nimănui. Ambele cartonaşe au fost corecte. În drum spre vestiar am fost înjurat de toate cele. Eu eram cu nervii întinşi la maximum şi i-am întrebat ce vor, ce le trebuie. Apoi au tăbărât pe mine. Nu ştiu câţi au fost în jurul meu dar cred că cel puţin zece. M-am apărat cum am putut, la pământ fiind. Nu de asta m-am apucat de fotbal să fiu bătut de zece oameni!", a declarat Sergiu Nicoară, care s-a prezentat la Medicina Legală din Oradea pentru constatare.

Partida s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea echipei gazdă.