Tricolorii au tremurat serios pentru victorie împotriva Macedoniei de Nord, joi seara, cu toate că la un moment dat totul părea rezolvat (au condus cu 2-0).

Finalul partidei a fost incendiar. În minutele 82 și 83 macedonenii au înscris surprinzător, prin Ademi și Trajkovski, pe fondul relaxării tricolorilor. În minutul 85, însă, reveniți în atac, românii au ajuns din nou în avantaj, prin Ianis Hagi, care a înscris cu un șut din careu.

Marea problemă a fost defensiva, oaspeții având multe ocazii clare pe Arena Națională (și vine meciul contra Germaniei). Pentru ca thriller-ul să fie complet, Macedonia a mai înscris o dată, la ultima fază, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, scrie Adevărul.

A fost un succes (3-2) la debutul în preliminariile pentru CM 2022 (aspectul pozitiv), dar trupa lui Mirel Rădoi a arătat multe vulnerabilități, comentează Hotnews.ro.

Mirel Rădoi, testat pozitiv cu coronavirus la 16 martie, a făcut miercuri şi joi două teste, ambele cu rezultate negative, astfel că a putut fi alături de tricolori. 

"A fost un thriller, mi s-a părut că totul merge prea uşor, ne-a trecut glonţul pe la cap. Este o seară minunată, dar în două minute am avut un black out total.  Am  ştiut că va fi ca la box, cineva va marca. Dacă e să ne luăm după cele 80 deminute de azi la meciul cu Germania, putem spera, dacă ne luăm după cele două minute, nu avem nicio şansă", a declarat  Rădoi la Pro TV.

S-au mai disputat joi în Grupa României:

Germania - Islanda 3-0
Liechtenstein - Armenia 0-1

Vor avea loc duminică:

Armenia - Islanda (ora 19:00)
Macedonia de Nord - Liechtestein (ora 21:45)
România - Germania (ora 21:45).

Clasament Grupa J:

1 Germania 3 puncte (3-0)
2 Romania 3 (3-2)
3 Armenia 3 (1-0)
4 Macedonia de Nord 0 (2-3)
5 Liechtstein 0 (0-1)
6 Islanda 0 (0-3)