După ce a reuşit să se impună în primele patru etape ale campionatului Seriei B din Divizia A la handbal masculin, formaţia orădeană CSM se reîntoarce pe teren propriu şi sâmbătă, de la ora 16, va primi la Arena"Antonio Alexe" replica grupării Extrem Baia Mare.

Meciul dintre cele două formaţii se anunţă extrem de interesant, urmând a se întâlni două echipe cu aspiraţii la primele două poziţi ale clasamentului. Deocamdată, după patru runde, CSM Oradea ocupă locul II, cu punctaj maxim, 8 lungimi, în timp ce Extrem Baia Mare se situează pe locul IV, cu 6 puncte.

Echipa orădeană este la al doilea examen important din noua ediţie de campionat după ce, în etapa a III-a, a întâlnit tot pe teren propriu cealaltă grupare maramureşeană din competiţie, HC Minaur. Cum atunci elevii antrenorului Sebastian Tudor s-au impus, la capătul unui joc admirabil, şi cu ajutorul publicului, şi de această dată se aşteaptă aportul publicului spectator pentru a ajuta la continuarea seriei victorioase a formaţiei orădene. "Aştept publicul în număr cât mai mare la sală, să ne susţină, fiindcă s-a văzut şi la meciul cu Minaur că a fost al optulea jucător. Sperăm să ne impunem şi de această dată, într-un alt joc foarte important al campionatului", a declarat Sebastian Tudor.

În cazul unei victorii cu Extrem Baia Mare, CSM Oradea va rămâne neînvinsă şi cu punctaj maxim în campionat, luând o opţiune serioasă pentru ocuparea primului loc la jumătatea competiţiei.

În etapa din acest sfârşit de săptămână, duminică, liderul clasamentului, HCM Făgăraş va evolua pe teren propriu, în compania bistriţenilor de la CS Handball 2009 şi, teoretic, nu ar trebui să aibă probleme în a se impune.

HC Minaur, cealaltă pretendentă la promovare, va juca duminică la Piteşti, în compania unei echipe ceva mai incomode.


Programul etapei a V-a din Seria B a Diviziei A la handbal masculin:

Sâmbătă, ora 16:

CSM Oradea - Extrem Baia Mare

Duminică, ora 11:

Unirea Sannicolau Mare - CSM Sfantu Gheorghe
CS H&V Pitesti - HCM Baia Mare
HCM Fagaraş - CS Handball 2009 Bistrita
Universitatea Craiova - Naţional Sighisoara
HC Arad - HC II Odorhei


Clasament:

1 HCM Fagaraş
2 CSM Oradea
3 HCM Baia Mare
4 Extrem Baia Mare
5 CS H&V Piteşti
6 Universitatea Craiova
7 Unirea Sânnicolau Mare
8 CS Handball 2009 Bistriţa
9 National Sighişoara
10 CSM Sfântu Gheorghe
11 HC Arad
12 HC II Odorhei