Fotbaliștii de la FC Bihor au încheiat la egalitate, scor 1-1, jocul pe care l-au susținut luni seara la Stadionul Iuliu Bodola, în compania formației FC U Craiova. Oaspeții au deschis scorul chiar în debut, prin Idris Bounaas. Până la pauză, formația orădeană a reușit să restabilească egalitatea, căci, în minutul 28, tânărul Andrei Moga a reușit primul său gol în Liga a II-a. 

La pauză s-a intrat cu scorul de 1-1, iar acesta avea să fie și rezultatul final, pentru că în partea a doua nu s-a mai înscris, cu toate că cele două formații, în special cea oaspete, și-au creat ocazii de gol. 

Pe stadionul din Oradea s-au adunat peste 2.000 de spectatori pentru a vedea confruntarea dintre echipa favorită și oaspeții din Craiova. De altfel, și aceștia au fost susținuți de o galerie de 40 de persoane. 

În urma acestui rezultat, FC Bihor a mai obținut un punct și a urcat de pe locul 16 pe locul 14 în clasament, înaintea întreruperii campionatului. Competiția Ligii a II-a va fi întreruptă timp de două săptămâni, întrucât urmează meciurile echipei naționale în Liga Națiunilor.

Astfel, următorul meci al FC Bihor este programat duminică, 20 octombrie, de la ora 11.30, pe stadionul Iuliu Bodola, cu liderul clasamentului Csíkszereda Miercurea Ciuc. 

Până atunci însă, sâmbătă, 12 octombrie, ora 12, fotbaliștii orădeni vor disputa un meci amical în deplasare, cu liderul Ligii I, Universitatea Cluj-Napoca. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!