Deşi în mod normal trebuia să evolueză sâmbătă, cu începere de la ora 11, când sunt programate jocurile rundei cu numărul 27 din Liga a II-a la fotbal, formaţia orădeană va evolua de această dată duminică, de la ora 12, în compania celor de la ALRO Slatina. Meciul a fost amânat cu o zi datorită faptului că reprezintă derby-ul etapei şi va fi transmis în direct de canalul TV Dolce Sport.

În vederea acestei partide, conducerea clubului orădean va scoate la vânzare biletele de intrare încă de vineri. Astfel, acestea vor putea fi procurate vineri în intervalul orar 13-17, de la stadion, şi duminică, de la ora 10, cu două ore înainte de debutul confruntării.

"Aşteptăm ca suporterii să fie din nou alături de noi, aşa cum s-a întâmplat la jocul cu UTA, şi promitem să ne revanşăm pentru semieşecurile din partidele anterioare", a declarat autorul golului de la Piteşti, Andrei Florean.

Până la jocul de duminică, o parte din echipa orădeană, jucătorii care au evoluat mai puţin în campionat, vor disputa miercuri, de la ora 17, la Paleu, un meci amical în compania formaţiei locale.

Pe de altă parte, joi, de la ora 16, atacantul Adrian Mărkuş va fi prezent la o întâlnire cu elevii Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", pentru a "pregăti" meciul de duminică desfăşurat în cadrul Cupei Liceelor organizată de FC Bihor. Golgheterul a fost ales de cei de la "Mihai Eminescu" ca fiind jucătorul care să-i reprezinte în acest mini-campionat.

Mărkuş le va oferi liceenilor o minge cu autografele tuturor fotbaliştilor FC Bihor şi va disputa alături de ei un joc de 30 de minute.