Stadionul Municipal Iuliu Bodola din Oradea va găzdui de vineri, până marţi, jocurile turneului zonal al Campionatului Naţional de Fotbal pentru juniori D (cu jucători născuţi în anul 2002).

În total, vor participa opt echipe, care vor fi împărţite în două grupe. Din grupa A vor face parte Olimpia Satu Mare, CFR Cluj, LPS Bistriţa şi FC Bihor (antrenor Lucian Ulici). În grupa B vor evolua: Viitorul Zalău, FCM Baia Mare, CSM Şcolar Reşiţa şi LT Lucian Blaga Reghin.

Vineri, sâmbătă şi duminică, de la orele 14.00, 15.30, 17.00 şi 18.15, vor avea loc jocurile din grupe, luni, de la orele 17.00 şi 18.15 se vor desfăşura semifinalele, iar marţi, de la ora 10, finala.

Se va califica pentru turneul semifinal doar câştigătoarea turneului zonal.

În grupe, FC Bihor va juca vineri, de la ora 14, cu Olimpia Satu Mare, sâmbătă, de la aceeaşi oră, 14, cu LPS Bistriţa şi duminică, tot cu începere de la ora 14, în compania celor de la CFR Cluj.

Se va juca în sistem 8+1 pe durata a două reprize a câte 30 de minute, dimensiunile suprafeţei de joc fiind de 64 m / 50 m. Loviturile de pedeapsă urmând a se executa de la 7 metri.

"Toate meciurile sunt importante şi se anunţă deosebit de dificile", a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Lucian Ulici.

Până la turneul zonal de juniori D însă, joi, de la ora 18, la tot la Stadionul Iuliu Bodola, echipa de juniori C a clubului FC Bihor, formaţie pregătită de antrenorul Marius Suciu, va disputa derby-ul campionatului fazei judeţene Bihor, cu LPS Bihorul Oradea.

Se vor afla faţă în faţă echipele de pe primele două locuri, FC Bihor şi LPS Bihorul, formaţii care au obţinut până în prezent numai victorii şi au remizat o singură dată, în turul campionatului, când s-au întâlnit în meci direct pe terenul celor de la LPS Bihorul şi când partida s-a încheiat la egalitate, cu 2-2.

Meciul de joi este programat în ultima etapă a fazei judeţene, astfel că el va decide echipa ce se va califica la faza zonală a Campionatului Naţional.