Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" din Oradea găzduieşte în această săptămână patru meciuri contând pentru clasamentul final al Superligii Naţionale de polo, ediţia 2013-2014. Este vorba, în primul rând despre finala campionatului, dintre CSM Digi şi Steaua, şi despre confruntările pentru locul al V-lea, dintre Crişul Oradea şi AMEFA Arad.

În acest sens, marţi, de la ora 17.30, are loc primul joc dintre Crişul şi AMEFA Arad, urmând, ca în continuare, de la ora 19, să fie programată prima dispută a finalei dintre CSM Digi şi Steaua.

Miercuri, în ziua a doua, vor avea loc confruntările cu numărul 2 dintre ale celor două dueluri. În deschidere, de la ora 16.30, Crişul - AMEFA Arad, iar de la ora 18, CSM Digi - Steaua.

Partidele se desfăşoară după sistemul "cel mai bun din cinci partide", următoarele două jocuri urmând a avea loc la Arad, respectiv Bucureşti.

Biletele de intrare la bazin pentru spectatori costă 10 lei, iar echipa bucureşteană Steaua a anunţat că pentru finală va fi însoţită şi de o galerie.