Echipa de orădeană de polo CSM Digi susţine în acest sfârşit de săptămână meciurile etapei etapei a 11-a a Superligii Naţionale. Campioana ţării primeşte vizita echipei clujene CS Poli.

Cele două confruntări dintre CSM Digi Oradea şi CS Poli Cluj sunt programate la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" în cursul zilei de sâmbătă, cu începere de la ora 11, primul meci, respectiv de la ora 17, cel de-al doilea.

Pentru formaţia antrenată de către Dorin Costrăş, care în primele 10 etape şi-a adjudecat 19 victorii şi a suferit o înfrângere, disputele cu clujenii se anunţă un simplu "galop de sănătate", unde se va pune mai degrabă problema scorului.

Dacă bihorenii împart prima poziţie a clasamentului cu Steaua Bucureşti, în schimb, formaţia de pe Someş are o singură victorie, un rezultat de egalitate şi 18 înfrângeri, situându-se pe ultima poziţie a clasamentului, cu doar 4 puncte la activ.

De altfel, şi în partidele desfăşurate la sfârşitul lunii octombrie al Cluj între cele două combatante, au fost adjudecate de bihoreni clar, cu scorurile de 25-5 şi 24-4.

Cealaltă formaţie din Oradea, CS Crişul, evoluează în acest sfârşit de săptămână la Bucureşti, cu Rapid şi Dinamo.