Orădenii sunt invitați să susțină echipa națională de fotbal a României, urrmărind meciurile acesteia din cadrul Campionatului European care se desfășoară în Germania, pe un ecran de mari dimensiuni care va fi instalat în Piața Unirii din Oradea.

„Primăria Oradea și Visit Oradea, cu sprijinul Digi România, au plăcerea de a anunța că, în perioada următoare, iubitorii fotbalului vor putea urmări meciurile Naționalei României, precum și finala Campionatului European de Fotbal, pe un ecran gigant amplasat în Piața Unirii din Oradea. Invităm toți cetățenii să se alăture acestei experiențe unice și să susțină echipa națională într-o atmosferă de sărbătoare”, se arată într-un comunicat trimis de municipalitate. 

Programul meciurilor care vor putea fi urmărite în Piața Unirii este următorul:

17 iunie, ora 16:00 - România vs. Ucraina
22 iunie, ora 22:00 - Belgia vs. România
26 iunie, ora 19:00 - Slovacia vs. România

14 iulie, ora 22:00 - Finala Campionatului European de Fotbal

„Primăria Oradea roagă participanții să ia toate măsurile necesare pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții de siguranță și confort. Vă rugăm să respectați indicațiile organizatorilor și să vă bucurați de spectacolul fotbalistic în mod responsabil”, mai transmit organizatorii.

Din lotul „naționalei” fac parte și doi fotbaliști bihoreni, George Pușcaș și Adrian Șut, care, la primul antrenament desfășurat în Germania, au purtat tricouri inscripționate cu numele echipelor bihorene la care au jucat de-a lungul carierei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!