Sportivii de la ACS Olimpikus Oradea s-au întors cu o medalie de aur de la întrecerile etapei finale a Campionatului Naţional de judo pentru copii U12, competiţie rezervată concurenţilor născuţi în anul 2012, care s-a desfăşurat în Bacău.

Clubul bihorean condus de antrenorul Romeo Boantă a participat cu doi judoka.

Alesia Toma a avut un parcurs perfect, în cadrul categoriei de greutate 36 kg, unde după patru tururi (meciuri) a reușit să câștige detașat locul I, devenind astfel campioană națională. 

Celălalt sportiv participant din partea clubului orădean, Pakot Aron, a concurat la categoria 42 kg, unde a a ocupat locul VII. 

De notat că sportiva Alesia Toma, elevă la Şcoala Gimnazială „Octavian Goga” din Oradea, este câștigătoare a trei competiții internaționale în acest an, iar prin acest rezultat al său, de la Bacău, ACS Olimpikus Oradea a obținut cel de-al doilea titlu ce campion național după cel obținut de Konya Afrodithe la U16 din luna mai.

„Felicitări întregii echipe de judoka ACS Olimpikus Oradea! Mulțumim părinților acestor minunați copii, precum și tuturor susținătorilor și colaboratorilor noștri!”, a transmis preşedintele şi antrenorul clubului bihorean, Romeo Boantă.

În acest an, judoka de la ACS Olimpikus Oradea şi-au adjudecat două medalii de aur, o medalie de bronz, un loc V şi două locuri VII la Naţionalele din 2023.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!