Episod şocant petrecut la Spitalul din Mioveni, judeţul Argeş, unde un tânăr de 25 de ani a fost reţinut luni noapte, după ce a bătut cu sălbăticie un medic de gardă.

Scenele şocante s-au derulat chiar în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Mioveni. Medicul de gardă a fost pur şi simplu luat la bătaie de un tânăr care, iniţial, venise să-i ceară ajutorul. Agresorul s-a năpustit cu brutalitate asupra doctorului şi l-a pus la pământ, arată site-ul stirileprotv.ro.

Suspectul a pretins că amicul lui a fost implicat într-un accident şi are nevoie de îngrijiri. În scurt timp, medicul a constatat însă că bărbaţii erau afectaţi doar de aburii alcoolului. Din acel punct s-a ajuns rapid la injurii şi lovituri cu pumni şi picioare.

"N-avea nicio zgârietură, n-avea nimic. Era doar băut... I-am spus pacientului respectiv că nu are urme de violenţă, nu are urme de lovire, a devenit cealaltă persoană recalcitrantă...", a declarat victima, dr. Samir Daloou. "Deci, martora mi-a zis că m-au lovit cu picioarele. Eu nu ştiam", spune medicul.

Potrivit sursei citate, medicul a căzut inconştient în urma loviturilor, iar pentru a-şi aminti ce s-a întâmplat, a avut nevoie de ajutorul martorilor. Scenele brutale au fost surprinse şi de camerele de supraveghere, astfel că doctorul a făcut plângere la poliţie, iar agresorul în vârstă de 25 de ani a fost încătuşat.

Întrebat de reporter de ce l-a lovit pe medic, agresorul le-a declarat jurnaliştilor că "De-al dracu`!".

"Poliţiştii au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore un tânăr de 25 de ani bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe săvârşite împotriva unui cadru medical şi de tulburarea ordinii şi liniştii publice", a precizat inspectorul Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş.

Tânărul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Între timp, doctorul a obţinut un certificat medico-legal care atestă că are nevoie de 7 zile de îngrijiri. Pro TV mai notează că, în noaptea de luni spre marţi, medicul agresat a fost din nou de serviciu, pentru că nu avea cine să-i ia locul.

Colegii lui sunt speriaţi de cele întâmplate şi ameninţa că, începând de la 1 martie nu vor mai acoperi turele de noapte.