Încurajaţi de prieteni şi de colegi, bobocii Facultăţii de Medicină s-au întrecut miercuri în dans, originalitate şi cunoştinţe medicale, la Balul Bobocilor care a avut loc în discoteca No Problem.

Tema balului a fost Grecia antică, bobocii făcându-şi prezentarea îmbrăcaţi în robe şi încălţări elene, iar câteva dintre întrebările primei probe au fost despre zeiltăţile mitologiei greceşti. Fiind balul viitorilor doctori, multe dintre întrebări erau menite să testeze cunoştinţele medicale ale concurenţilor.

După ce au dansat pe ritmuri greceşti şi nu numai, proaspeţii studenţi au trebuit să-şi dovedească îndemânarea la cea de-a treia probă. Ultima probă a fost şi cea mai grea, proaspeţii studenţi interpretând diferite personaje, într-o scenetă creaţie proprie, la proba de originalitate. Astfel, una dintre perechi a adus un omagiu lui Michael Jackson, alţi concurenţi au parodiat o zi obişnuită la cabinetul doctorului Ciomu, iar o alta a interpretat o vizită a lui Gigi Becali la stomatolog.

Ultima probă a concursului a făcut aşadar deliciul publicului, dar şi al juriului care după aceea s-a retras să delibereze.

Decanul Gheorghe Bumbu şi conferenţiarul prodecan Florian Bodog, care e în acelaşi timp şi directorul Spitalului Judeţean, au fost reprezentanţii juriului care i-au anunţat pe câştigătorii serii. Miss Boboc a fost desemnată creaţa Claudia Coţora, iar Mister a devenit Emil Gaboran. Surpriza serii a fost faptul că un student din Africa de Sud, originar din Cuba, a obţinut locul al treilea cu perechea sa. Ricardo a fost aplaudat de către public pentru felul în care s-a descurcat cu limba română la proba de originalitate.

Toţi cei care au participat au primit la intrare cartele cu număr din partea unei companii de telefonie. O altă surpriză a serii a fost formaţia DJ Project, care i-a încântat pe medicinişti în noua componenţă, cu Giulia ca solistă.