Potrivit preşedintelui executiv al PDL Oradea, Dorin Corcheş, în lupta pentru conducerea filialei municipale a PDL s-a înscris, alături de el, doctorul Nicuşor Lăpădatu, iar pentru cele două funcţii de prim vicepreşedinţi vor candida consilierul municipal Ciprian Caciora şi Manuel Seleş, adjunct la Direcţia pentru Tineret. "Pentru secretariatul general al PDL Oradea candidează o singură persoană, Felicia Varga, pensionară", a declarat Corcheş pentru BIHOREANUL.

PDL Oradea îşi va alege şi cei 10 vicepreşedinţi, pentru care s-au înscris în cursă tot atâţi oameni, printre care Ilie Crăciun, de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor, sau Ioan Bârsan, fost consilier local şi om de afaceri.

Şi pentru funcţia de secretar general adjunct se vor "lupta" atâţi candidaţi câte locuri sunt disponibile: Dănuţ Puştea şi Cornelia Tărău.

Corcheş a mai afirmat că PDL Oradea îşi va alege şi 14 secretari executivi. "Încercăm să formăm o echipă dinamică şi tânără, care să îmbine dinamismul tinereţii cu experienţa colegilor seniori", a spus actualul preşedinte executiv.

Pedelistul a menţionat că la eveniment vor lua parte deputaţi şi senatori ai PDL Bihor, dar nu şi VIP-uri naţionale. "Nu am invitat niciun secretar de stat şi niciun ministru, pentru că, personal, cred că au treabă mai multă şi mai importantă la Bucureşti", a conchis Corcheş.