Medicul Beres Zsolt, de la SMURD, cel rănit în accidentul petrecut vineri seară la intersecţia bulevardului Cantemir cu strada Muntele Găina, se simte bine. Din fericire nici el, şi nici cele două femei care se mai aflau în maşinile implicate în accident nu au suferit răni grave. Singurul care a rămas internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă este şoferul care a provocat accidentul, Călin Iovan.

"Cel care a provocat accidentul a rămas internat la Neurochirurgie, cu fractură de coloană cervicală, iar colegul meu este în regulă. A suferit entorse la mai multe articulaţii ale membrelor, dar şi diverse contuzii, la şold, torace", a precizat sâmbătă pentru BIHOREANUL şeful SMURD, dr. Hadrian Borcea.

Şi pasagera din maşina urgentistului, aflată pe scaunul din dreapta, s-a ales cu multiple contuzii, dar ea nu a rămas internată. În schimb, femeia care se afla în Polo-ul aflat la originea accidentului, tot pe scaunul din dreapta, a scăpat fără nicio rană, deşi pe partea sa a avut loc impactul.

După cum se ştie, medicul de la SMURD se afla în propriul autoturism Peugeot 206 şi se întorcea din Băile Felix, de la un eveniment monden medical, Gala "Sănătatea ta", când, la intersecţia bulevardului Cantemir cu strada Muntele Găina, a izbit în plin un Volkswagen Polo care, venind din sens opus, s-a angajat neregulamentar într-un viraj la stânga, fără a acorda prioritate.

Detalii despre accident, în articolul: "Accident teribil în Cantemir. Printre victime, un medic de la SMURD (FOTO)"