În urmă cu puţin timp, Oksana mărturisea că fostul iubit, Mel Gibson, a lovit-o atât de tare încât a lăsat-o fără un dinte. Temându-se pentru viaţa ei, Grigorieva, l-a şi înregistrat pe o casetă audio pe cunoscutul actor în timp ce acesta o înjura în toate felurile şi o umilea.

"Eşti o ruşine pentru mine! Araţi ca o scroafă în călduri, iar dacă vei fi violată de nişte cioroi, va fi numai vina ta. Cum poti să te porţi ca o curvă, când am fost al naibii de draguţ? O să vin şi o să dau foc la nenorocita de casă", ii spune Gibson fostei iubite.

Aparitia inregistrarii de acum este o descoperire uluitoare în cadrul procesului de custodie pe care îl au pentru fetiţa lor. O sursă din anturajul cântăreţei a declarat că Oksana a fost nevoită să înregistreze conversaţia, după ce a primit mai multe ameninţări cu moartea.

"Uite ce mi-ai facut, uite ce eşti, uite cum fiecare părticică din tine e falsă. Eşti cea mai artificială persoană, cine naiba eşti tu?", a mai spus actorul.

Nu e nici pe departe prima oară când Gibson îşi murdăreşte imaginea publică cu scandaluri. În 2006, când o patrulâ de poliţie l-a oprit pentru că se urcase beat la volan, actorul a început să-i înjure pe poliţişti, spunându-le că sunt nişte evrei nenorociţi.