La ceremonia de învestire a preşedintelui SUA Donald Trump, noua primă doamnă a Americii, Melania Trump, a fost pusă într-un con de umbră de Kellyanne Conway, consilier al preşedintelui.

Utilizatorii de Facebook şi Twitter din întreaga lume, dar şi revistele de fashion, o laudă pe Kellyanne pentru alegerea ei: o haină Gucci în stil militar. În valoare de 3.600 de dolari, ţinuta a amintit de perioada Revoluţiei Americane.

În schimb, Melania a optat pentru o rochie bleu din caşmir, creată de Ralph Lauren, inspirată din ţinuta purtată de Jackie Kennedy, în 1961. Soţia preşedintelui a purtat o pereche de pantofi cu toc şi o pereche de mănuşi până la cot, de aceeaşi culoare.

Presa internaţională mai scrie că albul a fost dominant la ceremonia care a avut loc vineri la Washington. Ivanka Trump, fiica preşedintelui SUA, care deţine şi o linie vestimentară, a purtat un costum cu pantaloni semnat Oscar de la Renta. Tiffany Trump, cealaltă fiică a preşedintelui, a purtat o haină albă peste o rochie de aceeaşi nuanţă.

La primul dans al noului preşedinte cu soţia lui, Melania Trump a ales şi ea o rochie albă.