Ziaristul Dragomir Simeonov, de la postul de radio Darik, susţine că începutul melodiei a fost preluat din melodia cu care începe emisiunea pentru copii 'Leka noşt deţa!' a postului de televiziune naţional al Bulgariei.

Emisiunea, tradusă "Noapte bună, copii!", se difuzează de câteva decenii, în fiecare zi de la ora 19:50, şi este foarte populară în Bulgaria, iar în anii '80 ai secolului trecut a devenit populară şi în România.

"Felicitări bulgarilor. În sfârşit, ţara noastră a avut un succes la Eurovision", a afirmat Dragomir Simeonov. El explică însă că acest succes nu a fost obţinut de melodia "Înger" a lui Miro, care nici nu a intrat în finală, ci de melodia "Leka noşt deţa", care a câştigat competiţia.

Postul de radio Darik a publicat pe site-ul său fragmente din cele două melodii, iar ziaristul susţine că ar fi similare. De cealaltă parte, însă, cei care au postat comentarii pe site-ul radioului nu sunt de aceeaşi părere. Majoritatea dintre ei nu găsesc nicio similaritate între acestea.