Potrivit unui comunicat de presă al PSD Bihor, Organizaţia Judeţeană de femei din cadrul PSD Bihor organizează sâmbătă şi duminică la Oradea o şcoală politică de vară adresată femeilor care cred în mişcarea social democrată din România.

Până acum, şi-au anunţat participarea reprezentante din şase judeţe din nord-vestul României, dar şi femei din conducerea PSD-ului şi reprezentante ale partidului social-democrat în Parlamentul European.

"Ne dorim să evidenţiem împreună Social Democraţia, curentul care a lansat, a sprijinit şi a înlesnit emanciparea femeilor, acordarea de drepturi egale şi dreptul de vot pentru femei. Acesta este un adevăr istoric de necontestat şi, mai mult decât atât, reprezintă o prioritate permanentă atât la nivelul Partidului Social Democrat cât şi în iniţiativele Social Democraţilor la nivel european", a declarat Lia Pop, preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Bihor.

Lucrările membrelor şi simpatizantelor PSD se vor desfăşura în sala mare a Consiliului Judeţean Bihor de la ora 10 în fiecare din cele două zile.