La iniţiativa liderilor galeriei Peluza Nord, un grup de membri ai galeriei FC Bihor s-a întâlnit, miercuri seara, după cel de-al doilea antrenament al zilei, cu tehnicianul formaţiei orădene, Claudiu Niculescu.

În principal, membrii galeriei i-au expus antrenorului motivele pentru care nu susţin într-o formă organizată echipa din tribună şi au cerut să intervină şi el pe lângă conducerea clubului pentru a le putea fi asigurată peluza nord a stadionului, acolo unde erau plasaţi de obicei.

La meciul cu Poli Timişoara, din ediţia trecută de campionat, încă din debutul confruntării, observatorul jocului a luat măsura de a-i scoate din peluza nord a stadionului orădean pe membrii galeriei FC Bihor, pe motiv că se aflau în vecinătatea galeriei oaspeţilor, iar meciul a fost considerat de risc maxim.

Cum aceştia se intitulează Galeria "Peluza Nord", nu au mai mers într-o altă zonă a stadionului pentru a se organiza în galerie şi de atunci nu mai susţin din această postură echipa.

Deşi de atunci au mai avut discuţii cu conducerea clubului şi reprezentanţii Jandarmeriei, membrii galeriei orădene nu au mai revenit în formă organizată pe stadion, nemulţumiţi fiind de răspunsurile primite şi încăpăţânându-se să rămână în zona peluzei de nord a stadionului.

Claudiu Niculescu le-a promis acestora că va încerca să-i ajute şi va vorbi cu conducerea clubului privind găsirea unei soluţii de a-i readuce pe stadion. "Am fost surprins ca la derby-ul cu Luceafărul să nu văd pe nimeni în galerie, care să cânte şi să ne încurajeze".

"Lăsaţi-mă să pregătesc jocul cu FC Argeş, de sâmbătă, că acum trebuie să ne concentrăm asupra lui, după care voi vorbi pentru voi", a replicat Niculescu.

O altă chestiune de care au fost interesaţi membrii galeriei a fost dacă se simte o schimbare în atitudinea jucătorilor, răspunsul antrenorului fiind afirmativ. El a mai spus că se simte bine la Oradea.

De asemenea, Claudiu Niculescu a apreciat că la Oradea există condiţii dintre cele mai bune, "cum nu au echipe de liga I". "Eu ştiu cum a fost la Cluj. Noi putem să ne antrenăm pe două terenuri cu gazon impecabil. Nu mai vorbesc de echipamente. Dacă vă uitaţi la alte echipe de ligă a doua, nu au echipamente de antrenament, unii jucători vin într-un anumit echipament, alţii în altul, după posibilităţi. Sunt condiţii foarte bune aici", a conchis antrenorul.