Cei trei membri ai trupei DJ Project au ajuns, luni seară, la spital, în urma unui accident petrecut în localitatea Milcoiu, din judeţul Vâlcea. Un TIR înmatriculat în Bihor s-a răsturnat peste maşina în care se aflau aceştia, dar şi pe un alt autoturism.

De asemenea, scrie presa din Bucureşti, şi şoferul TIR-ului a ajuns la spital, în stare gravă, cu o plagă în zona gâtului si multiple leziuni în zona feţei. Deocamdată, însă, nu se cunosc amănunte despre acesta, nici măcar de unde este.

"Urcam dealul ăla, iar din faţă vedeam cum vine TIR-ul care deja era pe două roţi. Cu 5 metri înaintea noastră s-a răsturnat şi a căzut pe noi. Prima dată au sărit toate airbag-urile. Mă miram că trăiesc. Am deschis uşa, am coborât şi mă miram că trăiesc. În urmă cu două ore s-a întâmplat. A căzut pur şi simplu pe noi. Eu am două coaste rupte. Mă plimb pe holurile spitalului. Mira e tot aici, la spital la Râmnicul Vâlcea. Ea e ok. M-am bucurat să văd că poate să coboare, nu are nimic", a spus Gino Manzotti, de la DJ Project,  la Antena Stars.

TIR-ul era încărcat cu paleţi şi mergea pe direcţia Piteşti - Râmnicu Vâlcea.