Sâmbătă şi duminică, la poligonul de la Universitate se vor desfăşura întrecerile ediţiei a doua a Memorialului "Jean Stănescu" la tir. Acestea vor fi găzduite de Poligonul de la Universitate.

În luna octombrie se împlinesc doi ani de când a trecut în nefiinţă Jean Stănescu, antrenor emerit, de numele căruia s-a legat numeroase performanţe ale tirului sportiv bihorean şi care, în ultima perioadă, a activat ca tehnician la Clubul Sportiv al Armatei.

În memoria acestuia, antrenorul Vasile Leţ şi conducerea CSU Oradea organizează anual câte o competiţie amicală, care-i poartă numele.

La întrecerile din weekend vor participa 60 de sportivi, din ţară, dar şi din Ungaria. Din Ungaria vor fi prezenţi 4 sportivi din Budapesta şi tot atâţia de la Szeged. Întrecerile sunt rezervate tuturor categoriilor de vârstă.

Sâmbătă, după ceremonia de comemorare la cimitirul municipal a reputatului antrenor, programată la ora 12, două ore mai târziu, de la ora 14, va avea loc antrenamentul oficial, urmat de şedinţa tehnică. Duminică, de la ora 9, va avea loc concursul propriu zis.