Este recunoscută pasiunea femeilor pentru modă şi dorinţa de a fi mereu în pas cu ea. Indiferent câte articole am deţine, mereu avem impresia că tot ne lipseşte ceva. Există totuşi câteva articole care au reuşit să treacă testul timpului, devenind piese de rezistenţă. Iată câteva articole vestimentare atemporale pe care ar trebui să le ai în garderobă, indiferent de sezon:

Rochia neagră. Scurtă, lungă sau de lungime medie, uşor de purtat şi de asortat, rochia neagră rămâne în topul eleganţei şi rafinamentului. Celebra creatoare Coco Chanel a fost cea care a impus-o şi iată că a rămas până în prezent cel mai popular articol vestimentar. Pentru a salva timp şi energie, îţi recomandăm să îţi arunci o privire la aceste rochii de ocazie şi, cu siguranţă, vei găsi modelul care te va salva din încurcătură.

Fusta creion. Creatorul de modă Chiristian Dior a fost cel care a lansat-o în anii `50 şi de atunci se poartă în orice sezon şi este cotată ca una dintre cele mai apreciate piese vestimentare. Fusta creion avantajează atât persoanele înalte, cu silueta pară sau clepsidră, care au talia îngustă, şoldurile late şi picioarele subţiri cât şi de către persoanele suple care o pot purta cu pantofi cu toc pentru a-şi pune în evidenţă silueta.

Pantalonii cigarette, conici sau drepţi. Aceste modele pot fi purtate atât la birou cât şi pentru o ţinută ceva mai elegantă. În functie de conformaţia corpului, alege perechea care te avantajează şi integreaz-o în ţinutele tale alături de accesoriile potrivite. Indiferent că le vei asorta cu o pereche de stiletto sau un pantof cu talpă joasă, aceste modele se pretează mai multor abordări.

Cămaşa clasică. O cămaşă albă bine aleasă îţi va scoate orice outfit din anonimat. Tu trebuie să ştii ce aer vrei să îi dai ţinutei şi să mixezi elemente care să întregească imaginea.

Pantofii stiletto. Realizaţi într-o gamă largă de culori, alege să îi porţi pe cei în nuanţe puternice, cu care să atragi toate privirile. Modelul poate fi unul simplu sau sofisticat, iar înălţimea tocurilor poate să difere, în funcţie de gradul de confort.

Purtaţi cu fustă sau rochie, pantofii stiletto avantajează femeile cu picioare lungi şi glezne subţiri. Dacă au un toc foarte înalt, persoanele plinuţe îi pot purta la o ţinută cu o pereche de pantaloni.  Ziua la serviciu sau seara la evenimente speciale, pantofii stiletto te vor pune întodeauna în valoare.

Costume de baie. Zilele relaxante de vară au uniforma lor. Este vorba despre costumul de baie, cea mai libertină piesă vestimentară după care tânjim un an întreg. Este important să alegi un model care să te avantajeze.

(advertorial)