Regia de Transport Local a anunţat că începând de duminică, circulaţia tramvaielor prin centrul civic revine la normal. "Se deschide circulaţia pe inelul central în ambele sensuri, astfel că liniile 1R, 1N şi 3 R vor circula pe varianta completă. Se desfiinţează linia TRV1", se arată într-un comunicat al OTL.

Până acum, circulaţia tramvaielor prin Centrul Civic se făcea într-un singur sens. Adică tramvaiele puteau merge spre Gară, dar nu şi să se întoarcă.

Reprezentaţii regiei afirmă că totuşi circulaţia cu tramvaie pe Linia 2 rămâne deocamdată suspendată, datorită schimbării macazurilor la intesecţia străzii Primăriei cu Bulevardul Decebal. Astfel, se păstrează în circulaţie autobuze pe tronsonul Biserica Emanuel - Haţegului.

Lucrările de înlocuire a macazurilor din zona Bisericii Emanuel au început marţi seară şi se preconiza că vor fi finalizate la sfârşitul săptămânii. Din cauza acestora, pe strada Primăriei, circulaţia rutieră dinspre Piaţa Unirii spre Decebal, din dreptul străzii Tuberozelor, se face în prezent pe un singur sens, deoarece banda din dreapta e ocupată de lucrări. Totodată, pentru a ajunge pe Primăriei, şoferii care circulă dinspre Decebal spre Centru circulă pe strada Tuberozelor, pe lângă Colegiul Tehnic Andrei Şaguna.