Patru persoane au fost rănite uşor, într-o altercaţie petrecută fulgerător marţi după amiază în faţa Ştrandului Ioşia din Oradea. Din câte se pare, a fost vorba de o reglare de conturi între două grupări interlope.

Potrivit unei publicaţii locale, pasagerii unui Mercedes care tocmai parcase în faţa ştrandului au fost atacaţi, în jurul orei 16, de ocupanţii altor două maşini care l-au rănit pe şofer cu gaze lacrimogene, iar pe ceilalţi ocupanţi ai autoturismului i-au bătut cu cozi de topoare.

Agresorii au dispărut apoi subit, astfel că, în momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, au găsit doar victimele. În rest, nici un martor care să povestească ce s-a întâmplat.

Existenţa incidentului a fost confirmată în parte de medicii SMURD solicitaţi să intervină, care au constatat că patru bărbaţi prezentau urmele unei bătăi, dar nici unul nu a avut răni serioase.

"Doi dintre pacienţi au refuzat iniţial să vină la spital, însă ulterior s-au prezentat şi au solicitat să fie consultaţi (aveau plăgi minore, zgârieturi), iar alţi doi au fost aduşi pentru investigaţii. Apoi, au fost lăsaţi să plece. Nu au rămas internaţi", a declarat BIHOREANULUI dr. Adriana Bălan, de la SMURD.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, a precizat doar că poliţiştii cercetează împrejurările unui eveniment petrecut în zona ştrandului din Ioşia, fără să poată oferi însă detalii despre acesta. "Urmează ca poliţiştii care se ocupă de caz să stabilească exact ce s-a întâmplat", a declarat Dinu.