Echipele de fotbal ale României şi Ungariei se întâlnesc, vineri seară, la Budapesta, în preliminariile Campionatului Mondial 2014, iar suporterii maghiari au transmis un mesaj cât se poate de dur românilor.

După episodul în care steagul Ungariei a fost ars la meciul CFR Cluj - Rapid, derbedeii maghiari au răspuns cu aceeaşi monedă. Potrivit Adevărul, site-ul romanianultras.net a intrat în posesia unei fotografii în care un ins tatuat, ras în cap şi dotat cu o armă albă "tronează" mândru sub mesajul "Vă decapităm!". Poza e, de fapt, un afiş pentru partida cu România (numele fiind scris cu litere mici) şi un concert rock ce va avea loc înaintea meciului, chiar lângă arena "Ferenc Puskas" din Budapesta.

Mai mult, fanii cluburilor Ujpest şi Ferencvaros, rivali de moarte, s-au înfrăţit pentru a susţine naţionala Ungariei şi vor fi prezenţi lângă stadion, motiv pentru care, la ora meciului, în zonă vor fi efective numeroase ale poliţiei.

Meciul Ungaria-România va începe la ora 21.30 şi va fi transmis de TVR. Partida se va disputa fără spectatori, din cauza unei sancţiuni dictate de UEFA.

O problemă pe care o pot întâmpina fotbaliştii este gazonul arenei Ferenc Puskas, care se prezintă în condiţii foarte proaste, iar vremea se anunţă rea, astfel că atât Adrian Mutu, cât şi selecţionerul Victor Piţurcă au avertizat că nu ne aşteptăm la un meci spectaculos. Importante sunt punctele, cu atât mai mult cu cât cele două echipe sunt la egalitate de puncte în momentul de faţă.