Compania bihoreană Cesal, membră în grupul polonez Atlas, un solid producător de materiale de construcții și finisaje, demonstrează că este și cea mai „meseriașă”.

Pentru a răsplăti loialitatea clienților săi, derulează programul Meseriada, dedicat profesioniștilor din construcții, în special celor care lucrează cu adezivi, materiale de finisaje, execută termo-sisteme, hidroizolații, etc. Prin acest program, fiecare achiziție de produse Cesal îi aduce meșterului un anumit număr de puncte, care apoi se transformă în premii pe care el însuși și le alege!

Pe site-ul www.meseriada.ro, profesioniștii din construcții găsesc toate produsele participante în program, precum și premiile care pot fi comandate. Utilizatorul își face un cont pe site, introducându-și numele, numărul de telefon şi o parolă, iar apoi adună puncte pe baza bonurilor sau a facturilor fiscale emise de distribuitorii Cesal by Atlas. De exemplu: dacă cumpără adezivul Geoflex Ultra, un adeziv clasa C2TE S1 folosit la aplicarea plăcilor de tip mega-format, va primi câte 14 puncte pentru fiecare produs. Cine cumpără 10 saci primește automat 140 de puncte, cu o valoare de 28 lei!

Cu reguli simple și beneficii evidente, programul Meseriada nu putea să nu atragă „clienți” fideli. Unul dintre ei este Victor Moț, specialist în finisări interioare și exterioare, care folosește de mult produsele Cesal și Atlas, descoperind și avantajele programului Meseriada. Bărbatul dezvăluie, pentru cei care încă n-au făcut pasul spre Meseriada, cum îl ajută pe el produsele companiei orădene și programul dedicat clienților loiali:

- Ce produse Cesal by Atlas folosiți și ce părere aveți despre ele?

- Folosesc adezivii de placări Geoflex gri și Geoflex Ultra, mai ales pentru încălzirile în pardoseală, adezivi pentru termoizolații Thermoplus gri și alb, Basic Glet pentru umplere, Finglet pentru finisare. De asemenea, Hydrolastik am folosit foarte mult ca hidroizolație bicomponentă, iar Dysperbit l-am folosit pentru pivniță.

Toate sunt materiale de calitate. Întâi le-am folosit la mine acasă, pe urmă la casa copiilor mei și am continuat să le folosesc la lucrările pe care le-am avut. Termosistemul casei îl spăl, copiii folosesc chiar soluții chimice, dar și fără se curăță frumos și arată bine, chiar și după 15 ani, ceea ce demonstrează că este de calitate.

Încă un lucru foarte bun și care arată că firma producătoare este serioasă și materialele sunt de calitate e faptul că aveți un departament tehnic prompt și prezent când ai nevoie de el. Când vine un reprezentant al firmei și îți prezintă produsele, oferindu-ți toate detaliile tehnice de care ai nevoie, garantează pentru acele produse. Este un lucru extraordinar, iar pe mine, clientul, asta m-a convins de calitatea lor.

Orice lucrare pe care o fac reprezintă cartea mea de vizita. Nu poți să îți bați joc de casa cuiva, iar eu încerc mereu să fac un lucru de calitate și să protejez obiectele clientului, să lucrez curat și să las în urma mea o casă de calitate.

- Cum ați aflat de programul de fidelizare Meseriada?

- Lucrez de 15 ani cu Cesal și am aflat de programul Meseriada de la agentul de vânzări, care mi-a prezentat beneficiile, mai precis că din punctele adunate la achiziția de materiale Cesal by Atlas îmi pot comanda echipamente de lucru sau diverse unelte și premii.

- Ce v-a determinat să intrați în programul Meseriada?

- Oricum foloseam produsele Cesal by Atlas la lucrările pe care le execut, așa că am zis de ce să nu profit de posibilitatea de a lua echipamentele de lucru cu punctele adunate. Mai ales că îmi plac foarte mult uneltele pe care le avem la dispoziție.


Pe site-ul Meseriada.ro, meșterii văd toate premiile pe care le pot comanda

- Ați comandat premii? Cât de repede au ajuns premiile la dvs.?

- Da, am comandat echipamente de lucru. Îmi sunt foarte folositoare, mai ales că le murdăresc repede. Cel mai mult a durat livrarea trei zile, deci au ajuns într-un timp relativ scurt.

- În cât timp reușiți să strângeți punctele necesare pentru achiziții?

- Până acum, nu mi-a luat mult timp, deoarece am avut tot timpul lucrări contractate. În plus, ținând cont de materialele cu care lucrez eu, am reușit destul de repede să adun punctele pentru ce am vrut să-mi comand.

- Cum vi se pare noua platformă? Cum vi se par premiile pe care le regăsiți în Meseriada?

- Înainte erau un număr mai restrâns de premii, acum sunt mult mai diversificate, ceea ce e foarte bine, deoarece nu toți meșterii caută doar echipamente. Fiecare meseriaș are alte nevoi - unii caută diverse unelte, în funcție de lucrarea pe care o au de făcut și metodele pe care le folosesc.

- Există premii pe care ați dori să le regăsiți în Meseriada?

- Da, m-ar interesa o mașină pentru tăiat termo-sistem. Știu că este destul de mare prețul, dar pe mine m-ar ajuta să o am.

- Ce sugestii aveți pentru programul Meseriada?

- Ar fi OK să aveți în program materiale mai scumpe, pe care să le pot cumpăra cu puncte și diferența plătită în bani. Totodată, mi-ar plăcea să pot comanda echipament de lucru pentru copii, gen o salopeta mică, pentru că lucrez la casa copiilor mei, am o nepoțică mică, și i-ar plăcea și ei să lucreze cu mine.

- Un mesaj de încheiere pentru Meseriada?

- Sunteți cei mai tari, țineți-o tot așa! Mulțumesc Meseriada!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!