În construirea de drumuri o problemă nu există câtă vreme nu este vizibilă. Un orădean din zona Parcului 22 Decembrie a sesizat la sfârșitul lunii iulie firmei Drumuri Bihor, care se ocupă de asfaltarea străzii Feldioarei după lucrările de înlocuire a rețelelor de apă și canalizare, că unul dintre căminele de vizitare a unul canal este surpat și trebuie reparat.

Așteptările orădeanului că defecțiunea va fi remediată rapid au fost însă contrazise de realitate. În loc să fie reabilitată, gura de canal a dispărut cu totul. Spre surprinderea reclamantului, săptămâna trecută căminul de vizitare a fost acoperit cu pământ, cel mai probabil de constructorul care și-ar fi dorit să scape de problemă, ca și cum nici nu ar fi existat niciodată.

Sesizați de Bihorel, reprezentanții Companiei de Apă Oradea au declanșat vinerea trecută un control la fața locului pentru a cere dezgroparea gurii de canal și repararea ei, dar și pentru a verifica dacă nu au dispărut au fost îngropate și altele. Pentru că experiența a demonstrat că gurile de cămin sunt mai ușor de astupat decât de reparat...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!